Power 55+

Samen werken aan meer kracht en conditie

Deze les is voor ieder die graag wat sterker zou willen worden en u 55 jaar of ouder bent. Merkt u dat bijvoorbeeld traplopen, boodschappen doen of fietsen meer moeite kost dan u zou willen, dan is deze les zeer geschikt. Of wilt u uw (klein)kinderen graag bij kunnen houden, dan is deze les wat voor u.

Het doel van de les is het versterken van de spierkracht van het hele lichaam. Dus zowel benen, buik als het bovenlijf. Dit doen we aan de hand van verschillende krachtoefeningen (denk hierbij aan sqauts, dumbell presses e.d.) en deze wisselen we af met wat cardio-oefeningen om zo ook de conditie mee te pakken. Hierdoor zult u minder snel buiten adem raken in uw dagelijks leven.

Iedere les is anders. Zo zullen er lessen zijn waarbij we werken met barbells (stang met gewichten), of dumbell (losse gewichten), maar ook minder basic materiaal zal gebruikt worden als elastieken, TRX en steps. Veel variatie dus, zo wordt u iedere les opnieuw uitgedaagd.

Wij bieden ook een Powerles aan, het verschil tussen de Power 55+ en de Power is de intensiteit. Bij de power 55+ zitten bijvoorbeeld geen oefeningen waarbij gesprongen wordt en ook zijn de pauzes wat langer. Verder speelt leeftijd geen rol, bent u jonger dan 55 jaar en wilt u met deze les meedoen is dat geen probleem en andersom bent u ouder dan 55 jaar en wilt u aan de “normale” Power les meedoen, dan kan dat ook.

Voor deze les heeft u sportkleding nodig, schoenen, een grote handdoek en een flesje water.

Vindt u het gewoon prettig om lekker te sporten, dan is 1x per week trainen voldoende. Wilt u meer resultaat halen uit uw trainingen, dan adviseren wij om minimaal 2x per week te trainen en daarnaast voldoende te bewegen en gezond te eten. Deze les kan prima gecombineerd worden met andere fitness- of groepslessen. Hieronder vindt u de meest gebruikelijke combinaties.

Onze lestijden:
Maandag 09.00 uur – binnen
Dinsdag 09.00 uur – binnen
Woensdag 10.00 uur – outdoor

De volgende lessen zijn wellicht ook interessant voor u:

Power

BBB Power

Pilates

Event Timeslots (3)

Maandag
-
Zaal 1

Dinsdag
-
Zaal 1

Woensdag
-
Outdoor