BBB Burn

Motiverende beats tijdens een half uur aerobics, gevolgd door een half uur oefeningen voor de buik, billen en benen

Deze les is voor iedereen die graag een wat strakkere buik, billen en benen wil.
We wisselen cardio- oefeningen af met krachtoefeningen voor de buik, de billen en de benen. De cardio – oefeningen zorgen voor wat extra vetverbranding en voor een betere conditie. Met de krachtoefeningen versterken we de spieren rondom de BBB-spieren.

De les bestaat 50/50 uit aerobics (op muziek) en krachtoefeningen. De perfecte combinatie om zowel vet te verbranden als krachtiger te worden.

Deze training is geschikt voor ieder niveau, de oefeningen kunnen aangepast worden naar de door uw gewenste intensiteit.

Voor de indoor les heeft u sportkleding, een flesje water en een grote handdoek nodig. Voor de outdoor les heeft u ook nog sportschoenen nodig.

Vindt u het gewoon prettig om lekker te sporten, dan is 1x per week trainen voldoende. Om zichtbare veranderingen aan uw buik, billen en benen te krijgen adviseren wij om minimaal 2x per week te trainen en daarnaast voldoende te bewegen en gezond te eten. Deze les kan prima gecombineerd worden met andere fitness- of groepslessen. Onderaan de pagina vindt u de meest gebruikelijke combinaties.

Onze lestijden:
Maandag 19.30 uur – binnen
Woensdag 19.30 uur – outdoor
Donderdag 18.30 uur – binnen
Vrijdag 10.00 uur – binnen

Vraag via onderstaand contactformulier uw gratis proefles aan:

De volgende lessen zijn wellicht ook interessant voor u:

Power

Cardio Kickboksen

Pilates

Event Timeslots (4)

Maandag
-
Zaal 1

Woensdag
-
Outdoor

Donderdag
-
Zaal 1

Vrijdag
-
Zaal 1