fbpx

Personal Training

Heeft u net dat extra duwtje in de rug nodig?

Met onze één op één training krijgt u de volle aandacht.

Gezond gewicht behalen en behouden, uw conditie verbeteren, sterker worden en meer energie hebben.
Daar gaan we aan werken tijdens de personal trainingssessies.
Omdat we kracht- en conditie oefeningen afwisselen met boksen krijgt je er, bij aanschaf van een 10- rittenkaart, een gratis set kickbokshandschoenen bij.

Resultaat

Bent u al meerdere keren lid geweest van een sportschool?
De eerste weken gingen goed, daarna kwam de klad er in en heeft u de sportschool enkel nog gesponsord. Dat is  mega zonde;  om echt resultaat te behalen is het belangrijk om consequent te bewegen.
Ook een gezond gewicht behalen blijft een uitdaging; shakes en diëten helpen slechts tijdelijk.  Zodra u hier weer mee stopt komen de kilo’s er weer aan. Dit is het jojo-effect.
Het samenstellen van een gezond en haalbaar voedingspatroon helpt om wel af te vallen, maar niet te gaan jojoën.

Personal Training

Bij Personal Training ga je 1 op 1 met de trainer aan de slag. Uw doelstellingen worden besproken en er wordt een plan gemaakt. De trainer helpt u met het volhouden van dit plan en zorgt dat u gemotiveerd blijft. De trainingen zijn afwisselend en worden continu bijgesteld. Er wordt veel aandacht besteed aan het correct uitvoeren van de oefeningen om zo blessures te voorkomen én op die manier zoveel mogelijk effect uit de trainingen te halen. Ook als u sneller resultaat wilt is personal training zeer geschikt, u zal continu uitgedaagd worden zonder dat u over uw grens gaat. U hoeft dus niet bang te zijn voor dagen spierpijn.

Doelstellingen

Afhankelijk van uw doelstellingen beslissen we samen wat voor soort training we gaan doen.
Voor krachttoename zullen we krachtoefeningen doen met materiaal, maar ook gaan we bodyweight oefeningen aan de slag. Verder zullen we gaan werken met interval trainingen om uw conditie te verbeteren en zo ook te werken aan het verbeteren van de vetverbranding.
Tot slot sluiten we af met padstraining, hierbij gaat u bokstechnieken doen op de pads of stootkussens. Dit is een hele prettige manier om nog even alle energie eruit te gooien. 
We letten op een goede techniek maar u hoeft geen kickboksambities te hebben voor deze trainingsvorm.

Omdat het hebben van eigen kickbokshandschoenen erg prettig is krijgt u deze er gratis bij wanneer u een 10 rittenkaart aanschaft.

Via onderstaand contactformulier kunt u meer informatie opvragen of een intake inplannen.