fbpx

Meer bewegen voor thuiswerkers

Thuiswerken

Thuiswerken heeft zo zijn voor- en nadelen. Files zijn geen probleem meer, reistijden zijn verleden tijd, tijdens de pauzes is er ruimte om te ontspannen en werktijden zijn flexibeler in te delen.
Helaas brengt al dat thuiswerken ook nadelen met zich mee, een goede werkplek is soms lastig te creëeren waardoor er rugklachten ontstaan. Er wordt minder bewogen tussen het werken door (koffie halen op een andere afdeling is thuis toch best lastig), de kilo’s komen er gemakkelijker bij en door al dat thuiszitten voelen mensen zich moe en futloos. 

Bewegen

Waarschijnlijk zullen we nog langere tijd op deze manier verder moeten, dus kom in beweging.
Geef beginnende rugklachten geen kans en ga gerichte oefeningen doen, sport die paar kilo’s eraf voordat er nog een paar bij zitten en doe wat aan die vermoeidheid.
Van bewegen krijg je energie, tijdens het bewegen komt namelijk het stofje ‘endorfine’ vrij. En endorfine zorgt voor een gelukzalig en euforisch gevoel. Dus terwijl u misschien denkt; “ik heb helemaal geen energie meer om te gaan bewegen” , zal u merken dat doo r- toch van die bank (of bureaustoel- af te komen en te gaan bewegen u meer energie krijgt.

Bewegen bij Happy Fitness

Bij ons start u met een intake.
Tijdens deze intake bespreken we uw doelen en eventuele blessures. Vervolgens maken we een beweegplan, we geven advies welke fitness- of groepslessen het beste bij uw doelstelling passen en kijken mee welke trainingsdagen en tijden het meest geschikt voor u zijn. 

Fitness

Voor de fitness stellen we een trainingsschema samen, hier kunt u op individuele basis mee aan de slag. Hiervoor kunt u vervolgens vrij inlopen binnen onze openingstijden, er is dan altijd een trainer aanwezig. 

Groepslessen

We hebben een uitgebreid aanbod van verschillende groepslessen.
Alle groepslessen worden meerdere keren per week gegeven zodat er altijd een moment is die voor u het beste uitkomt. 

Voor meer informatie of het inplannen van een intake kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier

Geen velden gevonden.