fbpx

Gezond gewicht

Afvallen op een gezonde manier met een resultaat voor de lange termijn.
Onderstaande zien wij veel gebeuren;
Veel mensen die af willen vallen kiezen voor een korte termijn optie.
Maaltijden vervangen voor shakes, veel te weinig eten, diëten waarbij je bv. koolhydraten uit je eetpatroon schrapt zijn veel voorkomende “oplossingen”. Uiteindelijk val je inderdaad in korte tijd flink wat af, maar kom je daarna gewoon weer aan plus een beetje meer; het jojo effect

Hetzelfde geldt voor sport en beweging.
We zien mensen lid worden van een sportschool, tijdelijk heel fanatiek zijn om vervolgens nog maanden voor een lidmaatschap te betalen waar ze geen gebruik van maken. En dat is zonde.

Wat doen wij
Wil je langer dan een paar maanden resultaat van je harde werk, dan kan je dit beter anders aanpakken. Samen met ons.

We gaan werken aan een voedingsplan. We stellen een doel en bespreken wat er qua voeding moet veranderen om dit te bereiken. En veel belangrijker nog, wat ga je doen om dit vol te houden? Je leert zelf de keuzes te maken.

Het volgen van een dag- of weekmenu is namelijk zelden het grootste probleem.
De moeilijkheid zit hem vaak in de verjaardagen, het uit eten gaan, de traktaties en de hongermomenten in de avond. Je wilt kunnen genieten met vrienden en familie onder het genot van een hapje en een drankje en dan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je er direct van aankomt.
Dit zijn veelvoorkomende problemen en wij bieden je hier graag oplossingen voor. 

Sport en beweging
Trainen in de sportschool wordt vaak als saai ervaren en leden worden in veel sportscholen na de eerste intake aan hun lot overgelaten. Wij betreuren dit imago en pakken dit juist anders aan.
Voordat je begint met trainen in de sportschool geven wij advies welke groepslessen of fitnessvormen het beste bij jou passen. Wij houden rekening met jouw persoonlijke doelstellingen en ook met eventuele blessures. We helpen je kiezen voor een trainingsvorm die je uitdaagt en waar je plezier aan beleeft.
Trainen is noodzakelijk om resultaat te behalen, maar het moet zeker ook leuk zijn. Daarna ga je zelf twee keer in de week aan de slag. Je kunt altijd op ons terugvallen voor advies, er is altijd iemand aanwezig om je te helpen of om mee te kijken met de uitvoering van de oefeningen. 

Pakketten
Wij hebben een aantal verschillende pakketten waaruit je kan kiezen.
Het verschil in de pakketten zit hem in hoeveel en hoe vaak je 1 op 1 momenten met de trainer hebt. De kracht van dit programma is het persoonlijk advies wat je krijgt. Iedereen heeft een ander lichaam, een ander dagritme, andere obstakels die overwonnen moeten worden en andere doelen.
Om deze redenen starten wij altijd met een intake. De intake is bedoeld om te kijken of wij jou kunnen helpen met je doelstellingen. Deze is gratis en volledig vrijblijvend. 

Voor meer informatie kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier.