fbpx

Fit worden in groepsverband

Wil jij graag……
Wil jij graag fitter worden, maar haak je snel af zodra je het alleen moet doen?
Wil je je conditie verbeteren, maar wil je niet een uur lang saaie cardio oefeningen doen?
Wil je graag sterker worden, maar heb je geen idee welke oefeningen je daarvoor moet doen en hoe je die precies uit moet voeren?
Ben jij al vaker gestart met mooie doelen omtrent een goede gezondheid, maar zijn deze allemaal gestrand door een gebrek aan motivatie?
Je bent niet alleen!

Samen sporten, met een doel
Wij begrijpen dat alleen sporten lang niet altijd motiverend werkt, dat je oefeningen wilt doen die je leuk vindt, waarbij je uitgedaagd wordt en dat wordt gecontroleerd of deze wel juist uitvoert. 

Fit worden doe je door te starten met een doel.
Vervolgens maak je een plan en voer je dit uit.

Samen met een van onze trainers stel je een doel op.
Denk hierbij aan: een paar kilo afvallen, minder snel buiten adem raken, minder rugklachten, meer energie, etc.
De meeste mensen hebben een hele serie aan doelstellingen en kunnen daardoor moeilijk kiezen tussen de verschillende opties.

Groepslessen
We bieden een ruim aanbod aan diverse groepslessen, stuk voor stuk met een iets ander doel. Aan de hand van jouw doelstellingen geven wij een advies welke groepslessen het beste bij jou past of passen.

Soms is dit specifiek één soort les, maar meestal is dit een combinatie van verschillende lessen. Ook komt het voor dat we adviseren om eerst te starten met de ene groepsles voordat je verder gaat naar een andere les. 

Voordeel
Het voordeel van groepslessen is dat je samen sport, je motiveert en ondersteunt elkaar. Bovendien hoeft je niet zelf te onthouden welke oefeningen je moet doen, de trainer geeft aan welke oefeningen we gaan doen.
De lessen variëren van week tot week, zodat het interessant blijft om te blijven doen.
En misschien wel het meest belangrijke; de trainer controleert of je de oefeningen wel juist uitvoert want op een blessure zit natuurlijk niemand te wachten.  

Wil je dit zelf ervaren?
Via onderstaand contactformulier kan je een gratis intake aanvragen.