fbpx

Blogs


Sporten in Corona tijd

De sportscholen zijn gesloten, de voetbalvelden zijn leeg, samen sporten mag enkel nog met 2 personen, buiten is het koud en vroeg donker. Thuis ben je al de hele dag, want we zijn massaal aan het thuiswerken. Komt daar nog bij dat de kinderen de hele dag thuis zijn en je die tussen je werkzaamhedenMeer lezen over “Sporten in Corona tijd”

Corona kilo’s?

Corona kilo’s Die ellendige kilo’s die er op mysterieuze wijze bij zijn gekomen tijdens de lockdown periode. Niemand weet hoe ze erbij zijn gekomen (of toch wel ;-)) , maar gelukkig weten wíj wel hoe ze er weer af kunnen.  Bij Personal Training denk je voornamelijk aan trainen. Logisch, want dat woord zit in deMeer lezen over “Corona kilo’s?”

Focuspunt bij Pilates

—— De focus op een lesje Pilates ——- Bij Pilates werk je met een serie authentieke oefeningen.De serie is iedere les gelijk, de volgorde ook. Toch is iedere les anders. We starten de les met een focuspunt. Ademhaling, aanspannen van Transversus Abdominus (die noemen wij gewoon diepliggende buikspieren, het is tenslotte geen anatomie les) enMeer lezen over “Focuspunt bij Pilates”

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Gebruik het zoekformulier om de site te doorzoeken

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.