fbpx

Blogs

Uitgelicht bericht

Het ijsbad bij Tibor.nl


Met half werk, geen resultaat

Half werk is dé reden dat hardwerkende mensen geen resultaat hebben. Stel je wilt wat kilo’s kwijtraken.Je eet van maandag t/m vrijdag mega gezond, je kookt iedere dag verse groentes, geen snackjes tussendoor en drinkt veel water. Maar in het weekend ben je daar ff klaar mee en ga je los. En eet je allesMeer lezen over “Met half werk, geen resultaat”

Het “stoeremeidensydroom”

Het “stoeremeidensydroom” Je wilt alles perfect doen, met minder neem je geen genoegen.Nee zeggen doe je niet, want jij wil er altijd en overal voor iedereen zijn.Je tovert iedere dag een lach op je gezicht, hoe lastig dat soms ook is. Oftewel, je hebt last van het “stoeremeidensydroom” Je kan niet alles perfect doen, danMeer lezen over “Het “stoeremeidensydroom””

Kinderdroom vs Realiteit

De berg Ik ben een jaar of zeven.Ik ben aan het spelen op het strand; het strand bij Groot-Valkenisse. Vlakbij Biggekerke.Mijn opa en oma hebben daar een strandhuisje. Ik ben zandkastelen aan het bouwen. Dat wil zeggen dat ik met mijn schep een grote berg zand maak met een geul eromheen. Als het dan straksMeer lezen over “Kinderdroom vs Realiteit”

Na chaos komt rust

Creëer rust door chaos Ik zie het vaak genoeg.Nieuwe leden starten enthousiast aan hun “nieuwe” leefstijl.Twee keer per week sporten, gezond eten, tussendoor wandelen en veel water drinken.Ze zetten vol goede moed de eerste paar stappen.En dan komt de chaos. Om iets nieuws op te bouwen heb je eerst chaos nodig.Om iets op te bouwenMeer lezen over “Na chaos komt rust”

Ontspannen door ademhaling

Hoe kun je in korte tijd ontspannen door ademhaling? Er zijn van die momenten dat mijn hersenen maar door blijven gaan op standje rollercoaster. Dat ik stress ondervind van mijn eigen gedachten. Ik probeer dan te ontspannen. In mijn hoofd blijven dan alleen dingen oppoppen die ik niet mag vergeten, dingen die ik nog moetMeer lezen over “Ontspannen door ademhaling”

Van Sky High naar Mega Low

Al ruim een week stelde ik het afronden van mijn emailfunnel uit. Wat kleine aanpassing omtrent lettertype’s, een nieuwe webpagina en het veranderen van linkjes op meerdere pagina’s. Het stelt eigenlijk niks voor, maar ik had er gewoon geen zin in. Herkenbaar? Jouw leven, jouw doel; een infographic waarin je alles omtrent jouw leefstijldoel terugMeer lezen over “Van Sky High naar Mega Low”

Het ijsbad bij Tibor.nl

We staan in onze badjas op het dakterras van het Sir Adam’s Hotel in Amsterdam. Van mijn super leuke bedrijfje een echte business maken, dat is mijn doel. Een krachtig product-eco-systeem , het verbeteren van de communicatie en een goed marketingplan dat is waar ik tijdens operatie Doorbraak (een business retreat) aan ga werken. VanMeer lezen over “Het ijsbad bij Tibor.nl”

Waarom ik mijn sporthorloge heb weggegooid en jij dat ook zou moeten doen

Het sporthorloge is de ultieme gadget voor de beginnende en gevorderde sporter.Althans, dat is wat de ontwikkelaars van deze horloges ons wijs maken. Je harstlag wordt gemeten, het aantal stappen wat je zet, hoeveel kcal je verbrandt, of je voldoende slaapt. Kortom hij vertelt je of je gezond bezig bent. Makkelijk, hoef je daar zelfMeer lezen over “Waarom ik mijn sporthorloge heb weggegooid en jij dat ook zou moeten doen”

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Gebruik het zoekformulier om de site te doorzoeken