Babbe - Happyfitness Healthcentre

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Ons
Babbe Noya
Babbe is sinds januari dit jaar werkzaam bij Happyfitness.
Ze kwam hier vier jaar geleden binnen lopen en voelde zich meteen thuis. De persoonlijke benadering en knowhow van de aanwezige instructeurs maakten dat ze erg vaak kwam sporten.

Ze had al ervaring met spinning en wist, dat ze dit "wel leuk" vond. Dit leuk vinden heeft inmiddels grotere vormen aangenomen. Ze begon met spinningles geven en geniet van alle lessen die ze geeft. De energie die mensen geven tijdens zo'n intensieve workout, in combinatie met de opzwepende muziek, daar doet ze het voor. Om zich te blijven verbeteren heeft ze een opleiding gevolgd bij WICF. Inmiddels mag ze zichzelf InstrucStar noemen.

Een andere groepsles welke ze, sinds vorig jaar, geeft is Cardio Kickboksen. Tijdens die training probeert ze alles uit de individuele persoon te halen. Elke persoon is anders en zal ook verschillend reageren op de diverse technieken en cardio oefeningen. Dat maakt het de uitdaging om iedereen op de juiste manier te motiveren. Om net tot (of een beetje over) hun grens te gaan.

Een mens kan meer dan hij of zij denkt. En om dat uit mensen te halen, om te kijken wat er in zit; dat maakt het vak heel interessant.

Een andere hobby die is ontstaan is Braziliaans Ju-jitsu. Deze vechtsport biedt continu uitdaging, vraagt (heel vaak) het uiterste van je en zorgt dat je altijd meer wilt leren. Dit leerproces biedt een wekelijkse en welkome afleiding. Verstand op nul, gi aan en rollen maar.
 
Happy Fitness / Westerzicht 388, 4385BN Vlissingen / 0118-471001 / info@happyfitness.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu