fbpx

Lekker in je vel

Afvallen vlissingen

Afvallen op een gezonde manier met lange termijn resultaat.

Wat zien wij veel gebeuren:
Veel mensen die af willen vallen kiezen voor een korte termijn optie. Maaltijden vervangen voor shakes, veel te weinig eten, diëten waarbij je bv. koolhydraten uit je eetpatroon schrapt zijn veel voorkomende “oplossingen”. Uiteindelijk val je inderdaad in korte tijd flink wat af, maar kom je daarna gewoon weer aan plus een beetje meer. Dit noemen we het jojo effect. 

Hetzelfde geldt voor sport en beweging. We zien mensen lid worden van een sportschool, tijdelijk heel fanatiek zijn om vervolgens nog maanden voor een lidmaatschap te betalen waar ze geen gebruik van maken. 

Wat doen wij:

Wil je langer dan een paar maanden resultaat van je harde werk, dan zul je dit anders aan moeten pakken.
Samen met diëtist Anouk ga je werken aan een voedingsplan. Jullie stellen een doel en bespreken wat er qua voeding moet veranderen om dit te bereiken. Maar veel belangrijker nog, wat ga je doen om dit vol te houden. Je leert zelf keuzes te maken.

Het volgen van een dag- of weekmenu is zelden het grootste probleem. De moeilijkheid zit hem vaak in de verjaardagen, het uit eten gaan, de traktaties en de honger momenten in de avond. Je wilt kunnen genieten met vrienden en familie onder het genot van een hapje en een drankje, maar dan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je er direct van aankomt. Dit zijn veelvoorkomende problemen en wij bieden je hier graag oplossingen voor. 

Sport en beweging
Trainen in de sportschool wordt vaak als saai ervaren en leden worden in veel sportscholen na de eerste intake aan hun lot overgelaten. Wij betreuren dit imago en pakken dit juist anders aan.
Voordat je begint met trainen in de sportschool geven wij advies welke groepslessen of fitnessvormen het beste bij jou passen. Wij houden rekening met jouw doelstellingen, maar ook met eventuele blessures. We helpen je kiezen voor een trainingsvorm die je uitdaagt en waar je plezier aan beleeft. Trainen is noodzakelijk om resultaat te behalen, maar moet zeker ook leuk zijn.
Daarna ga je zelf twee keer in de week aan de slag. Je kan altijd op ons terugvallen voor advies, er is altijd iemand aanwezig om je te helpen en mee te kijken. 

Lekker in je vel programma:
Het lekker in je vel programma duurt 3 maanden.
Omdat het om een individueel programma gaat kun je starten wanneer jij dit wil.
Het programma is een samenwerking tussen Diëtist Anouk en Happy Fitness.
Het voedingsadvies wordt gegeven door Anouk en het beweegadvies door Happy Fitness. Wij werken nauw samen en overleggen indien gewenst over de manier van aanpak. 

Voor meer informatie kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. 

Geen velden gevonden.

De volgende trainingen zijn wellicht ook interessant voor u:

BBB Burn
Voor strakkere buik, billen en benen

Power
Voor meer kracht

Cardio Kickboksen
Pittige workout bestaande uit trappen en stoten tegen de bokszak

[elfsight_pricing_table id="6"]