Pilates - met een bewuste ademhaling, mindful bewegen - BJJ, Groeplessen en Fitness in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lesaanbod > Groepslessen
Pilates
Pilates is een oefenmethode voor het hele lichaam. De nadruk ligt op een correcte ademhaling en de juiste balans creëren tussen kracht en souplesse. Hierbij nemen we de buik, de onderrug en de bilspieren als centrum van kracht. De les bestaat uit een serie gecontroleerde oefeningen die zorgen voor weerstand tijdens het aanspannen van de spieren. Bij pilates wordt er van de kwaliteit van de oefeningen uitgegaan in plaats van de kwantiteit.

Pilates is een body & mind les. We trainen de body, maar de oefeningen hebben zeer zeker ook een gunsig effect op de mind.

Na een aantal weken merkt u dat u minder moeite hoeft te doen voor een goede lichaamshouding.
 
U beweegt makkelijker en u slaapt beter. Bovendien ontwikkelt u sterkere spieren.

Pilates is voor iedereen toegankelijk. Pilates wordt dan ook veel gebruikt door fysiotherapeuten en chiropractors. Onze methode blijkt hierbij een doeltreffend hulpmiddel te zijn bij revalidatie van cliënten.

Wij adviseren om eerst een serie één-op-één Pilates trainingen te doen in de vorm van Personal Pilates. Tijdens deze serie worden alle basisprincipes uitgelegd en leert u de correcte uitvoering van alle basisoefeningen. De één-op-één trainingen zijn geen verplichting, maar we merken dan klanten meer uit hun Pilates training halen wanneer zij in het begin extra begeleiding krijgen.
Meer informatie over de Personal Pilates is te vinden via deze link.

De lessen worden gegeven door Andrea en Diana.

Lestijden:

Maandag om 09.15 u.
Maandag om 18.30 u.
Dinsdag om 18.30 u.
Woensdag om 18.30 u.
Donderdag om 18.30 u.
Vrijdag om 09.15 u.
 
Happy Fitness / Westerzicht 388, 4385BN Vlissingen / 0118-471001 / info@happyfitness.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu