Mindful Bewegen - Bewust Ademhalen - Personal Training - BJJ, Groeplessen en Fitness in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lesaanbod
Personal Pilates
- mindful bewegen -
De Pilates trainingen bestaan uit een serie authentieke Pilates oefeningen gecombineerd met ademhalingsoefeningen en stretches. Het tempo bij de oefeningen ligt laag, zodat u zo gecontroleerd mogelijk de oefening gaat uitvoeren. Bij het uitvoeren van de oefeningen is het belangrijk dat u de juiste spiergroepen gebruikt en de juiste ademhaling pakt. Door deze manier van oefeningen versterk en versoepelt u uw wervelkolom en traint u uw volledige core. Dit heeft weer als gevolg dat u makkelijker rechtop beweegt, staat en zit. Ook zult u merken dat eventuele rugklachten minder worden.

Uw eerste Personal Pilates les begint met een intake waarin we uw doelstellingen bepalen én eventuele blessures/ klachten bespreken. Daarna gaan we 45 minuten oefenen. Ook zal  ik uitleg geven over de anatomie van het menselijk lichaam. De oefeningen die we doen zijn afhankelijk van uw doelstellingen, we zullen  ons voornamelijk focussen op de spiergroepen waar u compenseert en dus overbelast én op de spiergroepen die u op dit moment onvoldoende  gebruikt.          
        
In de eerste 5 trainingen ligt de focus op het uitleggen van de basisprincipes binnen de Pilates. Daarna is het per persoon afhankelijk waar we de focus op gaan leggen. Ook is het mogelijk om door te stromen naar de groepsles .
        
De kosten voor Personal Pilates bedragen 45 euro per keer bij een losse training of 40 euro per keer bij een rittenkaart van 5 trainingen. (Deze rittenkaart is een half jaar geldig.)       
        
Heb je interesse om te starten of heeft u nog vragen aan de hand van bovenstaande informatie dan kunt u Andrea (Personal Pilates trainer) een mailtje sturen via onderstaand formulier.


 
Happy Fitness / Westerzicht 388, 4385BN Vlissingen / 0118-471001 / info@happyfitness.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu