Medisch fitness - BJJ, Groeplessen en Fitness in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lesaanbod > Fitness
Medisch fitness
Bent  u klaar met fysiotherapie en wilt u gaan sporten, maar weet u niet goed  hoe u dit moet aanpakken met uw specifieke klachten?
Wilt u de kans  verkleinen dat u weer terugvallen krijgt?
Wilt u gewoon fit worden,  sterker worden of afvallen?
Wij stellen als afsluiting van uw  behandeling een op maat gemaakt oefenprogramma voor u samen.

Na de  behandeling kunt u er voor kiezen een rittenkaart te kopen, waarbij u elke dinsdag om 19:00 voor een uur in de oefenzaal terecht kunt om onder begeleiding van een fysiotherapeut te trainen.
Dit uur kunnen we kijken of we het programma moeten aanpassen, of de  uitvoering goed is en kunnen we eventuele vragen beantwoorden.
Wanneer u  uw ritten gebruikt, is geheel aan u, want de kaart is een jaar geldig.  En u kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een losse entree.

Kosten: 10 rittenkaart: 100 euro/ per keer 12,50 euro (1 jaar geldig)

Mocht  u niet bij ons onder behandeling zijn, maar wilt u ook onder  begeleiding van een fysiotherapeut trainen, dan kan dat natuurlijk ook.
Wel willen we u dan eenmalig individueel zien om in kaart te brengen wat  uw klachten en doelen zijn. Hierna zullen we een op maat gemaakt  trainingsprogramma voor u samenstellen. Hierna kunt u instromen naar de  begeleidende trainingen op de dinsdagavond (zie hier boven)

Kosten: individuele intake en instellen trainingsprogramma: 60 euro 
Happy Fitness / Westerzicht 388, 4385BN Vlissingen / 0118-471001 / info@happyfitness.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu