Joyce - BJJ, Groeplessen en Fitness in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Ons > Fysiotherapeuten
Joyce van Gelder
Blijft u maar last houden van een pijnlijke rug of krijgt u bij het traplopen steeds weer die rottige steken in uw knie? Heeft u moeite met een kopje koffie drinken, omdat u deze niet fatsoenlijk vast kunt pakken? Kom eens bij me langs, want er valt wat aan te doen in de meeste gevallen!

Als u bij mij langs komt wordt u op maat behandeld; Ik kijk naar de mens als een geheel in de behandeling. We bestaan niet uit losse stukken en zo zal ik altijd binnen het gehele plaatje zoeken om uw klacht samen met u op te lossen, te verbeteren of er beter mee te leren omgaan.

Al vanaf jongs af aan had ik een fascinatie voor het menselijk lichaam. Daarom leek het voor de hand om fysiotherapie te studeren. In 2010 heb ik mijn diploma gehaald. Daarna heb ik cursussen gevolgd in easytaping, personal training, fasciatherapie, medical fitness en de 4x T methode.

Ik heb affiniteit met ketenproblematiek en ik werk graag door middel van bindweefsel technieken en tapingmethoden, houdingstherapie en bewegingstherapie. Klachten kunnen het beste voorkomen worden door op een goede manier te bewegen met een goede houding en daar wil ik u graag in inspireren en begeleiden.
 
Happy Fitness / Westerzicht 388, 4385BN Vlissingen / 0118-471001 / info@happyfitness.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu