Andrea - BJJ, Groeplessen en Fitness in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over Ons
Andrea Verberkmoes
Andrea is op haar negende begonnen bij Happyfitness met ju-jitsu en is nooit meer gestopt. Ze heeft haar 2de dangraad (zwarte band) traditioneel ju-jitsu en paarse band braziliaans ju-jitsu. Daarnaast heeft ze meerdere toernooien op haar naam geschreven, met als beste prestaties: AGF European Champion (absolute woman blue belt), IBJJF Berlijn Open (-68 kg, blue belt) en JBN Nederlands Kampioene (-70 kg, all belts). Andrea geeft alle jeugdlessen judo, ju-jitsu en braziliaans ju-jitsu bij Ju Jitsu Gym Vlissingen, de budo afdeling binnen de sportschool. Ook geeft ze een aantal lessen voor volwassenen.

Tien jaar geleden is Andrea begonnen met werken bij Happyfitness als bijbaan naast de middelbare school. Hier heeft ze haar passie gevonden in het begeleiden van en trainen met mensen in de fitnesszaal. Daarna is ze ook begonnen met de diverse groepslessen. Andrea geeft momenteel de BBB Burn, Bodypump, Spinning, Coretraining en Cardio Kickbokslessen.

Andrea vindt het een leuke uitdaging om mensen enthousiast te maken voor sport en samen hun doelen te bereiken. Naast fitnessbegeleidingen en groepslessen kunt u ook bij haar terecht voor personal training en voedingsadvies.

Andrea is sinds februari 2018 eigenaar van de sportschool en fulltime aanwezig bij Happyfitness.
 
Happy Fitness / Westerzicht 388, 4385BN Vlissingen / 0118-471001 / info@happyfitness.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu